Få et frisk pust ind i din virksomhed

At dyrke motorsport kan ikke lade sig gøre uden andres hjælp.

Som en lille knægt der endnu ikke var startet i skole, skulle min far køre mig frem og tilbage til træningerne, hjælpe mig tilbage på banen når jeg kørte i sandfanget, og derefter gøre karten ren og køreklar til de næste omgange.

Senere blev han min ledsager når jeg fløj ud til løbene, i begyndelsen var jeg ikke gammel nok til at flyve uden ledsagere, senere var udfordringen at man i nogle lande skulle være ledsaget af en person over 18 år for at slippe ind.

I dag 19 år gammel, skal jeg stadig have en ledsager med da jeg trods det at jeg har et kørekort ikke kan leje en bil grundet min alder.

….. og så er der økonomien, mine forældre kunne støtte mig i gokaru med en aften og opleve Pole Position Club, sp kontakt mig HERt årene, men da jeg i 2014 startede op med Racerbiler skulle der større og flere bidragsydere til, og defor blev Pole Position Club etableret ved Kromand Torben Schultz – Tyrstrup Kro’s hjælp.

Pole Position Club er et erhvervs-netværk som afholdes 4 gange om året på Tyrstrup Kro. Til hvert arrangement har vi et emne/foredragsholder som oftest beriger os med ny viden fra deres hverdag, derefter netværkes der over en Gourmet menu, hen på aftenen sluttes der af med kaffe og en opdatering om hvordan det går med min udvikling og resultaterne deraf.

Vil du opleve Pole Position Club så kontakt mig for at få en plads til næste arrangement, Patrik Matthiesen

Foredrag hos dig

Som ung sportsudøver på højtplan er der en historie at fortælle.

Historien starter om en 6 årig knægt der til sin far’s store fortvivlelse, havde mere travlt med at stoppe op under træningen for at tælle parrende frø’er, til nutidens samspil mellem mekanikere, dataingeniører, dækmanden og eens medkører i bilen, altsammen for at køre 1/100 af sekundet hurtigere end alle andre.

Om rejserne mod det endelige mål, forbruget af dæk, bremseklodser, hotelværelser, take offs og savnet til kæreste, familie og venner.

Jeg står gerne til rådighed med min historie i personaleforeningen, kundearrangementer skoler o.s.v.

Kontakt mig via Patrik Matthiesen

Enkelt arrangement Pole Position Club

Under My Race kan du se hvilke foredragsholder der deltager i Pole Position Club.

Til disse arrangementer kan virksomheden deltage med et antal gæster. Samtidig med at virksomheden bliver eksponeret støttes der op om at højne kvaliteten af foredragsholdere.

Jeg fremsender gerne materiale og kan kontaktes på Patrik Matthiesen