Sign up for the event

You’ll be contacted as soon as possible.

Event sign up

By using this form you agree to us storing your data for up to 6 months.
Contact us in case you want your data deleted.

Det er med kæmpe glæde at jeg kan annoncere at jeg i år stepper op i GT3 klassen i serien GT World Challenge Europe – Endurance Cup.


Tyske Allied-Racing, som er et Porsche Costumer team, har gjort et stort arbejde for at det skulle lykkes for os at få et fælles samarbejde. Dette gælder både i udviklingen af mig som kører, men indehaveren Jan Kasperlik har med sit bagland strikket en rigtig fin økonomi sammen til mig og det er med stor glæde og spænding at jeg har underskrevet en aftale med dem.

Bilen jeg kommer til at stille til start i er en Porsche GT3R, en ren racer bygget med store dele carbon og 540 HK under bagsmækken.

Serien er Endurance og lige under WEC (24H Le mans), hvilket vil sige langdistance løb som 3, 6 og 24 timer, bla. det legendariske Total 24 Hours og Spa. Jeg skal dele bilen med 2 stabile og hurtige kørere som har trådt deres fod ned i forskellige Porsche serier.

Joel Sturm, Tyskland

Dominik Fischli, Schweiz