Sign up for the event

You’ll be contacted as soon as possible.

Event sign up

By using this form you agree to us storing your data for up to 6 months.
Contact us in case you want your data deleted.

Når årets største racerløb på dansk grund afvikles den 18-20. august bliver det med Patrik Matthiesen på deltagerlisten i sin Lamborghini Huracan Super Trofeo. Sammen med Leipert Motorsport stiller sønderjyden til start i Special Saloon Car-klassen.

Det sker som del af Lamborghini Copenhagens fejring af mærkets 60 års fødselsdag, og for Patrik er det en helt enestående mulighed for at komme tæt på sine sponsorer og fans:

– Det er lang tid siden, jeg har haft mulighed for at køre et løb i Danmark, og så endda i den samme racer, jeg kører med internationalt. Det betyder meget for mig at kunne komme hjem og vise bilen frem for danske fans – og ikke mindst kunne invitere mine sponsorer til et eksklusivt arrangement, som er lidt tættere på hjemegnen end normalt, siger Patrik Matthiesen, som har overtalt Leipert Motorsport til at sætte kurs nordpå for at køre på FDM Jyllandsringen:

– Det bliver helt sikkert også en oplevelse for dem; normalt huserer Leipert kun på de helt store racerbaner, så det er noget anderledes end hvad de er vant til. Men når det er sagt, så kommer de også for at vise flaget, så der er ikke noget med halv gas her, griner Patrik, som ikke bliver den eneste Lamborghini på banen.

Der er nemlig allerede tilmeldt fire andre Lamborghini Huracán Super Trofeo-racere til løbet, og Patrik er godt klar over at han bliver manden, de andre vil jagte. Men det gør ikke noget, forsikrer han:

– Det er flere år siden, jeg har været hjemme og køre på en dansk bane, og man må aldrig undervurdere de hjemlige eksperter – men jeg har da en forventning om at skulle være med helt fremme og vise flaget, lyder det optimistisk fra Patrik.