PressRelease - Patrik Matthiesen

PressRelease


VALGET ER TAGET – 2019 ER SAT !

Det er med stor glæde at jeg kan annoncere at min sæson 2019 bliver hos Optimum Motorsport og British GT.

Jeg har igennem årene været i dialog med Shaun Goff – Optimum Motorsport, og hvis der er et team der har bevist at de kan levere varen er det dem – både i GT3 og GT4.

Hvad der er ekstremt interessant er at Optimum Motorsport indsætter den split nye Aston Martin Vantage GT4 i deres 2019 British GT program. Det er en enorm fed bil, som jeg har enormt store forventninger til. Jeg glæder mig helt vildt til at give den gas og se hvad den kan.

Samtidig kan jeg se frem til at have den meget erfarne og hurtige tidligere British GT4 Mester, Mike Robinson, som min co-driver. Allerede ved første møde med Mike, kunne jeg mærke at vi klikkede godt og var af samme opfattelse af hvordan år 2019 skulle formes. Mike Robinson har af flere omgange arbejdet sammen med Optimum Motorsport og det er også et plus for mig.

Jeg ser virkelig frem til samarbejde med Mike, men ikke kun med ham. Optimum Motorsports 2 andre British GT4 PRO kørere Connor O’Brien og Jack Butel er en bonus for hele teamets GT4 program Det gælder det om at vi alle fire samarbejder og udvikler hinanden, så vi opnår toppen.

Optimum Motorsport har sammensat et spændende og intenst test forløb over de næste par måneder, og da både Mike og jeg er erfarne på British GT mesterskabets baner, gælder det for os om at få fin justeret den nye Aston Martin Vantage GT4, så vi kan være med fremme fra første omgang.

Sæson debuten er på Oulton Park i påskedagene og jeg tror måske det bliver det hidtil skarpeste GT4 vi kommer til at møde i 2019. Det bliver enormt spændende.