FUNDRAISING 2018 - Patrik Matthiesen

FUNDRAISING 2018

Denne Fundraising finder sted på SPONSOR.me

Opbakning er fantastisk, og Krofatter Torben Schulz – Tyrstrup Kro har oprettet denne Fundraising:

De fleste af jer kender mig som ”Den Lille Kromand” fra Tyrstrup Kro, der er passioneret om mad, vin og mine gæster og som værner om de gamle bygninger og Kro’ens historie. I hvilken der i dag er et entusiastisk personale, som yder en stor indsats for at en middag for 2, eller et romantisk bryllup, bliver til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Personligt nyder jeg mit arbejde, mit job som Kromand, er den perfekte livsstil for mig. Jeg under ikke mig selv mange fridage. En fridag ligger dog fast, og det er min årlige søndagstur til Formel 1 på den Belgiske bane Spa. Dem af jer der kender mig, ved også, at jeg har en stor passion for biler i almindelighed, og Formel 1 i særdeleshed.

Tilbage i 2014 fik jeg besøg af en dengang 14 årige Patrik Matthiesen. Denne unge fyr havde et mål om at blive racerkører på et højt internationalt plan.

Her var der en ligesindet jeg, trods aldersforskel, kunne dele min lidenskab med. Men ak … Patrik ville ikke køre Formel 1, men lukkede GT racere og LMP Prototyper som dem de bruger til 24 timers Le Mans.

Den unge sønderjyde viste mig en plan, en 5 års plan, der ikke kun gik ud på at køre race, men også indbefattede uddannelse, sponsorsøgning og netværksarbejde, og så var jeg solgt.

Efter et par succesrige år hvor det er blevet til mesterskaber i Ginetta Junior og 24H Creventic Touring Car Series, er Patrik’s ”Racer-uddannelse” nu nået til den Britiske GT serie, hvor han i den forgangne weekend vandt han 3. afdeling i overbevisende stil.

Men successen kommer ikke kun ved at passe sit arbejde, sponsorpleje, træning m.v., der skal store summer til at holde ham på rette kurs.

Patrik Matthiesen har nu i 5 år haft min støtte, og jeg har et stort ønske om, at andre vil hjælpe ham på vej. Derfor vil jeg opfordre jer til at støtte denne ydmyge og unge mand med et beløb, stort eller småt bare vi er mange nok. Hvorpå Patrik kan opretholde et højt niveau i de kommende måneders træning og kan komme ud af 2018 med endnu top placering.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger, og jeg har altid min mobil 30809074 på mig.

Om du støtter med kr. 50,00 eller 1.000,00 er det vigtigt for Patrik og mig at du deler dette opslag.

Denne Fundraising finder sted på SPONSOR.me

Med venlig hilsen

Torben Schultz
Kromand, Tyrstrup Kro

– Når vi kr. 10.000,- trækker vi lod blandt alle givere om et par signerede kørehandsker.
– Når vi kr. 25.000,- trækker vi lod blandt alle givere om deltagelse med 2 personer i Pole Position Club den 30. august – 2018.
– Når vi kr. 40.000,- trækker vi lod blandt alle givere om deltagelse med 2 personer til 2 Pole Position Club arrangementer.

Se mere på Facebook: www.facebook.com/PatrikMatthiesenCom/

Udover indbetalinger her, kan der indbetales via mobilpay 50799179.

Sponsorater med beløb +moms kan også udstedes, kontakt da psm@PatrikMatthiesen.com

Bemærk der kan doneres anonymt.