Sign up for the event

You’ll be contacted as soon as possible.

Event sign up

By using this form you agree to us storing your data for up to 6 months.
Contact us in case you want your data deleted.

Patrik Matthiesen er tilbage i Lamborghini Super Trofeo Europe på Valencia-banen, og ambitionerne er høje forud for løbsweekenden.

Efter gæsteoptrædenden på hjemlig grund ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen i august er Patrik Matthiesen og Leipert Motorsport nu klar til at tage hul på tredjesidste afdeling af den europæiske sæson.

For kort tid siden var Patrik og teamet i Spanien og gennemførte et grundigt testprogram på banen. Og hvis ellers heldet er med Patrik og hans luxembourgiske medkører, Yury Wagner, er der gode placeringer i vente:

– Vi havde et ret intensivt program over de to dage, og det gav bestemt pote. Omgangstiderne og den generelle forståelse af bilen blev bedre i løbet af dagene, og vi føler os rigtig godt klædt på til løbet, siger Patrik, som håber at der er et stærkt resultat med hjem:

– Jeg synes egentlig at vi har udviklet os ret godt hver gang, vi har siddet i bilen, så nu kunne det være rigtig godt at få en pokal med hjem. Det vil kræve at vi er både stabile, hurtige og heldige, for konkurrencen er vanvittigt hård – men det er målsætningen!

Løbene i Lamborghini Super Trofeo Europe vises live på youtubekanalen https://www.youtube.com/@LamborghiniSquadraCorse

Tidsplan for Lamborghini Super Trofeo Europe på Valencia

Fredag d. 15. september

10.10 – Free Practice 1
15.10 – Free Practice 2

Lørdag d. 16. september

09.35 – Qualifying
15.35 – Race 1

Søndag d. 17. september

11.25 – Race 2