14/05/2018

-

Når fokus skaber resultater!

At holde fokus er en disciplin de fleste behersker – kortere eller længere tid, men det er ikke lige gyldigt, hvordan du opnår dit fokus – eller din koncentration !

Hvis du som Patrik Matthiesen skal holde dig på toppen i motorsport – og især i langdistanceløb, er det meget vigtigt, at kunne opnå og opretholde fokus uden at bruge mere energi end højest nødvendigt.

Når de fleste af os skal fokusere, bruger vi meget energi på at holde fokus, typisk fordi vores hjerne er utrænet. Prøv selv at tælle baglæns fra 100 – 0 og mærk, hvor svær det er at holde talrækken efter bare 30 sekunder. Forestil dig så, at du samtidig skal køre 250 Km/t med 20 konkurrenter bag dig, der bare venter på den mindste åbning til at komme forbi dig. Det er vilkår for en toptrænet racerkører, som Patrik, der ikke bare gør det en gang, men mange gange i stints på op til 2 timer under langdistanceløb.

Sammen med Phoquz, har vi målt på Patriks koncentrationsevne, og evnen til at hold fokus i lang tid med mindst muligt energiforbrug. Med FocusBand Brain Training SystemTM er det muligt at måle Patriks hjernefreqvens og derved kortlægge hans energiforbrug og evne til at holde sig fokuseret i længere tid.

Og resultat viser tydeligt, hvorfor Patrik er en af de bedste på banen. Han har en veludviklet evne til at holde fokus på højt niveau – uden at bruge mere energi end højest nødvendigt. Man kan lidt populært sige, at Patrik formår at slappe af samtidig med, at han er fuldt fokuseret på at være den hurtigste – omgang efter omgang !

 

Phoquz logo_large