Sign up for the event

You’ll be contacted as soon as possible.

Event sign up

By using this form you agree to us storing your data for up to 6 months.
Contact us in case you want your data deleted.

Der venter 10 dages racerløb, når den sønderjyske Lamborghini Juniorkører deltager i en storslået sæsonafslutning på Vallelunga-banen nord for Rom.

Først gælder det femte afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe-mesterskabet, der køres lørdag og søndag. Herefter følger en hviledag, inden sjette og sidste afdeling af mesterskabet køres tirsdag og onsdag. Torsdag starter Lamborghini Super Trofeo World Finals, hvor deltagere fra Asien, Europa og USA mødes for at finde den absolut bedste Lamborghini Super Trofeo-kører.

– Det bliver en vild, vild oplevelse. Tre løbsweekender på godt en uge er noget mere, end jeg har prøvet før. Teamet har estimeret at hver bil kommer til at køre omkring 1.600 kilometer inden vi pakker sammen igen, så det er virkelig meget køretid, siger Patrik Matthiesen, der også kan glæde sig over et lidt skarpere felt – på flere måder:

– Vi kommer til at dele banen med de asiatiske og amerikanske Super Trofeo-klasser, så på den ene side er den bagerste del af det europæiske felt skilt fra, men til gengæld har vi en ubekendt faktor i form af en flok konkurrenter, vi ikke kender styrkeforholdet på. Det bliver en spændende udfordring, siger Patrik.

I de to sidste løb på den europæiske løbskalender gælder det for Patrik Matthiesen, at farten og potentialet skal have lov at skinne igennem. Sæsonen har budt på mange udfordringer, ikke mindst på grund af nærgående konkurrenter, så nu gælder det om at skinne igennem inden vinterpausen:

– Jeg tror, at både Yury og jeg drømmer om et par gode resultater at slutte sæsonen med, og kan vi så også gøre det godt til World Finals, bliver vinterpausen ikke helt lige så lang og kold, griner Patrik Matthiesen.

I den sjette afdeling, som køres tirsdag og onsdag, er Patriks faste medkører, Yury Wagner, grundet andre forpligtelser afløst af spanske Marc de Fulgencio. Han er et velkendt navn hos Leipert Motorsport, så der skal nok blive givet fuld gas.

Femte afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe kan ses live på https://www.youtube.com/@LamborghiniSquadraCorse/streams